Увеличете онлайн продажбите си
и разширете бизнеса си!

Какво е Хали.бг?

Хали.бг е платформа за електронна търговия, която свързва местния бизнес с хиляди хора онлайн всеки ден. Хали.бг използва модела на класическите Хали, пренесени в интернет пространството - място, където бизнеси могат да изложат своята гама продукти, а купувачите да намерят всичко което им е необходимо.

Стартирането на свой собствен електронен магазин в Хали.бг е лесно, а администрирането му може да се извърши изцяло дори и от смартфон или таблет.

Създаването на електронен магазин
никога не е било по-лесно и достъпно!

14 дни право на връщане

Лесно импортиране на голям брой продукти

Персонализирано според нуждите на Вашия магазин.

преглед и проверка

Достъп до хиляди хора дневно

Достигнете до клиенти, до които магазинът Ви просто не може.

кликни и вземи

Аналитични инструменти

Използвайте силата на статистиката, за да взимате умни бизнес решения.

Вземете Хали.бг навсякъде с Вас

Платформа изцяло пригодена за администриране от смартфон или таблет.

Изгодни цени, прозрачност и сигурност

Без абонаментни такси

Сигурност в плащането

Коректност към търговците

Ниски комисиони

до
12%
стандартна комисиона на
всяка поръчка

Често Задавани Въпроси

Как работят комисионните такси?

Как се извършват доставките на поръчки?

В Хали.бг ви даваме избор за това как да извършвате доставките. В акаунта Ви в Хали.бг може да въведете името на куриерската фирма с която работите както и цената за доставка, която автоматично ще бъде причислена към финалната цена, която клиентът ще заплати. В случай, че не работите с конкретна куриерска фирма, можете да използвате услугите на фирма избрана от Хали.бг. Куриерът ще мине през Вашия магазин, за да вземе стоката, а от Вас единствено се изисква да подготвите стоката за изпращане.

Какво трябва да направя, за да започна да продавам в Хали.бг?

За да започнете да продавате в Хали.бг първо трябва да регистрирате Вашия електронен магазин. След което добавете продуктите си, както и актуална информация за тях като наличност, цена и разновидност. Не забравяйте, че колкото повече информация използвате, за да опишете продуктите си, толкова по-голяма е вероятността клиентите да направят поръчка от Вас!

Как ми се заплаща?

Поръчки които приемате чрез Хали.бг се извършват с наложен платеж. В случай, че имате установен договор с куриерска фирма, заплащането се извършва по установеният между вас начин. Ако използвате услугите на куриерска фирма избрана от Хали.бг, куриерът ще вземе стоката от Вашия магазин и ще се върне, за да ви изплати наложеният платеж на следващия работен ден, след доставката на стоката до клиента. Дължимата такса за изплащане на наложения платеж е 1.2%. Въднъж месечно ще получите фактура от Хали.бг за дължимите комисиони от продажбите за изминалия месец.

Готов ли си да увеличиш продажбите си?

Хали.бг е лесният начин да започнеш да продаваш онлайн.